dinsdag 12 oktober 2010

Een experiment: Cover it Live #archiefvisie

En maar weer eens een experiment...
Ik ga er van uit dat er straks in Eindhoven een openbare wifi-verbinding en stopcontacten beschikbaar zijn. Als dat zo is, ga ik proberen om live verslag te doen van de dag via een embed van Cover it Live op deze blog.


Als er geen wifi is, zullen jullie het dus met tweets en een verslag achteraf moeten doen...

2 opmerkingen:

  1. Experiment geslaagd, zou ik willen zeggen. Fijn dat iedereen alles live kan volgen - sneller dan via Twitter - en dat iedereen mee kan doen, ook als je geen Twitter-account hebt. Helemaal fijn is dat je niet gebonden bent aan 140 tekens en aan de hashtag.

    Lastig is - maar da's niet jouw probleem - dat je naast dit verslag dus ook nog de tweets hebt. Als die waren voorzien van de hashtag, dan kwamen ze ook in jouw widget door, maar niet alle tweeps waren zich van de discussie daar bewust. Er ontstaan dan twee stromen met digitale berichtjes, die elkaar wel deels overlappen, maar niet helemaal.

    Volgens mij is dit ook een mooie tool voor tijdens een congres, op een groot scherm. Beter dan de fontein. Ik zie trouwens alsnog graag een 'echt' verslag tegemoet hoor, voor de 'duiding', zoals dat zo mooi heet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vond het ook wel geslaagd, zeker nu ik ontdekt heb dat ik alle data gewoon kan exporteren. Ik zal vandaag of morgen een 'evaluatie' van Cover it Live schrijven.

    BeantwoordenVerwijderen