vrijdag 4 mei 2012

Digitaal Nationaal Archief

Terwijl ik deze week zonder internet in Willingen in het Sauerland zat, verscheen bovenstaand filmpje op het Youtube-kanaal van het Nationaal Archief. Naar mijn mening is het filmpje een beetje traag en lang, maar het is mooi gemaakt.

6 opmerkingen:

 1. Speurneus... Als je op datzelfde YouTube-kanaal iets naar onderen scrollt, dan vind je hetzelfde filmpje, 3 jaar geleden al online gezet. ;-) (Maar er zit nu ondertiteling bij.)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk, die monitor in de derde minuut... drie jaar geleden dacht men blijkbaar dat de flat screen monitor over twee jaar nog niet overal ingeburgerd zou zijn ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O echt?
  Ik kwam het nu tegen in mijn Youtube-abonnementen-overzicht-e-mail. Ik vond 't wel al gek dat er in de aftiteling nog NA-medewerkers genoemd werden die er al lang niet meer werken...
  Hoe dan ook, 't is 'n aardig filmpje.

  2012/5/4, Disqus :

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En 3 jaar geleden waren uitklaptelefoons ook nog vette shizzle...

  Op 04-05-12 heeft Disqus het volgende geschreven:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Arnold Oppelaar4 mei 2012 om 14:21

   Dit is de versie met Engelse ondertitels, inderdaad deze week geplaatst op verzoek van een internationale klant (film was niet meer beschikbaar op onze website).
  Nog een verschil met drie jaar geleden: toen moesten we de film voor YouTube in tweeën knippen, nu mocht de volledige film er in één keer op.

  BeantwoordenVerwijderen