vrijdag 22 oktober 2010

Kom op voor vrijheid op internet! #1Dag1000Donateurs

Bits of Freedom wil vandaag 1.000 nieuwe donateurs vinden en heeft de actie #1Dag1000Donateurs gestart. Edwin citeerde vandaag van de website van Bits of Freedom zelf, ik citeer voor het gemak Alexander Klöpping:
Honderden lobbyisten proberen ervoor te zorgen dat overheid en bedrijfsleven strakke controle krijgen over ons internet. Dat kunnen we niet laten gebeuren omdat daardoor privacy langzaam verdwijnt en innovatie kapot gemaakt wordt. Dat zou funest voor mijn toekomst zijn, en van vele anderen die op internet leven.

Er is niemand anders die strijdt tégen die lobbyisten en ópkomt voor onze vrijheid op internet, behalve Bits of Freedom. Ze zitten met z’n 4en op een klein kantoortje in Amsterdam en zijn supersuccesvol. Sinds de oprichting een jaar geleden hebben ze ervoor gezorgd dat politieke partijen internetvrijheid in hun programma’s hebben opgenomen, en kregen ze het zelfs voor elkaar om input te leveren voor het regeerakkoord.

Het is heel belangrijk, voor internetfreaks zoals ik, maar eigenlijk voor iedereen die leeft op internet, dat Bits of Freedom haar werk kan blijven doen. Maar daar hebben ze wel donateurs voor nodig. Vandaar dat de mannen en vrouwen achter Bits of Freedom vandaag aan iedereen die vrijheid op internet belangrijk vindt, vragen om te doneren.
Doneren kan simpel en veilig via deze "donatie-module".
(Terwijl ik dit schrijf staat de teller op 616)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten