zaterdag 4 juli 2009

Geboren in de 20ste eeuw?

Zoals ik in mijn vorige bericht al schreef, heb ik een paar Google Alerts ingesteld. Dit levert nu en dan een melding in mijn Google Reader op, maar de logica daarvan is mij niet helemaal duidelijk.
In mijn vorige bericht stonden drie termen waar ik een alert voor ingesteld had, maar alleen mijn eigen naam leverde een melding op. Ik probeer het nu nog maar eens met archiefinspectie en erfgoedinspectie. Verder leverden de alerts een paar tweets op en uiteraard verwijzingen naar de jaarverslagen van de verschillende inspecties.

Tot mijn verbazing verscheen vanmorgen een nieuwe melding voor mijn naam: ik sta als auteur opgenomen in de DBNL, maar ze weten niet of ik geboren ben:


Dus nu begint de echte webcare. Eens kijken hoe ik de redactie van DBNL duidelijk kan maken wanneer ik geboren ben en wat ik geschreven heb...

2 opmerkingen:

 1. Een alert op mijn eigen naam. Mogelijk ben ik te bescheiden of is mijn ego domweg te klein, maar daar was ik nog niet opgekomen.
  Dus maar meteen eentje aangemaakt, want zo klein is mijn ego nou ook weer niet :-)
  Jij staat tenminste al als schrijver bekend blijkbaar, ik nog niet en ik heb toch echt al het een en ander gepubliceerd!
  Maar dat is me net iets teveel webcare... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Luud Maar we weten ondertussen wat jouw specialisme is ;-)

  BeantwoordenVerwijderen