woensdag 16 september 2009

Maak een boek van je blog

Via Blogger Buzz kwam ik vanochtend Blog2Print! tegen.
In een kleine minuut kun je je weblog omzetten in een boekje. Je kunt kiezen voor een chronologische volgorde, of juist niet, je kunt alle berichten of slechts berichten uit een beperkte periode selecteren en je kunt de reacties al dan niet opnemen. Voorwaarde is wel dat de volledige berichten in de rss-feed van de blog zijn opgenomen.
Afbeeldingen die in de posts zijn opgenomen worden ook afgedrukt, maar filmpjes (uiteraard) niet.

Een soft cover van deze weblog kost iets meer dan 11 euro ($16,35).

Het is archivistisch gezien waarschijnlijk niet de beste archiveringsmethode, maar voor een reisblog of een receptenblog lijkt het me een mooie oplossing.

6 opmerkingen:

 1. Weet iemand waar ik het kan laten drukken in Nederland.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Ellis, via onze website http://www.intorealpages.com kun je ook je blog in een boek omzetten. Wij zijn een Nederlands bedrijf en drukken ook onze boeken in Nederland ! We ondersteunen Blogger/Blogspot, Wordpress, Tumblr, Evernote, Livejournal en Typepad.
  P.S. Ingmar, ik hoop dat je de toepasselijkheid van mijn antwoord zwaarder vindt wegen dan de impliciete reclame die ik zo maak ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben ook op zoek om een boek te maken van mijn blog, ik heb de link gekopieerd van Maarten, maar dat is in Engels, waar kan ik de nederlandse versie vinden? Graag een reaktie

   Verwijderen
  2. Hallo Maarten,

   Kan ik je ergens bereiken, ik zoek namelijk ook de nederlandse versie. En wil ook graag een overzicht hebben van de kosten. Immers het is inmiddels een flinke blog geworden.

   Alvast bedankt, ik hoor graag van je.
   Groet Ellis

   Verwijderen