woensdag 27 juli 2011

Een week zonder internet


Naar aanleiding van mijn bericht dat ik een tijdje offline ging, attendeerde Sabine me op bovenstaande experiment. Het is mij in Italië niet gelukt volledig offline te gaan. De gratis wifi in Bonvicino was te verleidelijk, al heb ik bewust Twitter, e-mail en rss gemeden. Ik heb op mijn BB vooral naar Teletekst en Sporza.be gekeken. (En twee DM's gestuurd: één felicitatie en eentje over een tour voor Trio Nooitgedacht)

4 opmerkingen:

 1. Ben al bijna 2 jaar zonder TV, radio en krant dus moet dit ook lukken. En behoor tot generatie X dus heb ook internetloze tijdperk meegemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi Ingmar, tsja het is toch een verleiding die voor de 2.0 verslaafden onder ons slecht is te weerstaan. Ik heb het twee volle vakantieweken weten vol te houden, terwijl de gelegenheid er voortdurend op de loer lag.
  Check hier: http://www.ericburger.nl/site/sociale-media-2/stuur-je-sociale-media-met-vakantie/ 
  Welkom terug!
  PS was er niet nog één DMetje ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik denk dat het vooral in het dagelijkse leven nog al tegenvalt, zelfs als je vakantie heb. (TV zou ik ook niet missen, radio enigszins en krant zeker!)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had je blog al gezien (en er op gereageerd...) En eigenlijk was er daarnaast nog één DMetje: op alletwee de genoemde DM's werd gereageerd, wat weer een antwoord van mij uitlokte. 100% "gelogen" dus...

  BeantwoordenVerwijderen