zondag 12 september 2010

Lezer in de kunstAl een paar keer over getwitterd: v/h SchrijverDezes verzamelt in Picasa schilderijen van lezende mensen. Heerlijk, al die mooie plaatjes in je RSS-reader.

4 opmerkingen:

 1. Dat is een goed idee! Het zijn inderdaad schitterende plaatjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hé, dat is een leuke verrassing! Sinds is niet meer blog heb ik een nieuwe verslaving: het zoeken van 'plaatjes' van lezers. Dat iemand er een RSS op zou kunnen nemen had ik nooit bedacht (ik wist ook niet eens dat dat kon), maar het geeft mijn verslaving in elk geval een schijn van nuttigheid. Ik kan overigens niet beloven dat ik er nog lang mee doorga want het kost wel érg veel tijd...
  Wat een mooie diashow heb je ervan gemaakt, een hele eer, dankjewel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die diashow en rss-feed zijn standaard-opties van Picasa (al moest ik voor de diashow wel wat knip-en-plakwerk doen).
  Ik vroeg me trouwens vandaag nog af hoe je al die schilderijen vindt, "veel tijd", lijkt me een understatement...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik google op 'reading painting' e.d. en kom zo soms weer van het een op het ander. En vind dan ook wel eens verzamelingen die mij verre overtreffen (en waar ik dan ook wel 's wat wegpik natuurlijk, maar niet te veel want dan vind ik het geen 'sport' meer). Kijk maar eens hier, daar ben ik zeer van onder de indruk en dan zou ik op mijn beurt weer graag weten hoe dát iemand lukt. (Baas boven baas, zogezegd.)
  Veel tijd kost het inderdaad, maar aan bloggen was ik toch nog meer tijd kwijt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen