dinsdag 29 juni 2010

En dat is honderd

Tien dagen geleden vierde deze weblog zijn eerste verjaardag. Ik schreef toen enigszins cryptisch dat ik "ambitieuze plannen" had. In de aanloop naar "mijn" eerste verjaardag had ik bedacht dat ik het voorbeeld van Erwin Blom wilde volgen: een jaar lang een post per dag. Ik ben niet alleen benieuwd of het me lukt om iedere dag een enigszins interessant tekstje te schrijven, maar ook of vaker schrijven van invloed is op mijn "bezoekerscijfers."

Tot nu toe is het me gelukt iedere dag iets te posten, maar ik weet nog niet hoe ik de zomervakantie door ga komen.

Het plaatje is van Elger van der Wel

7 opmerkingen:

 1. Luud De Brouwer29 juni 2010 om 13:40

  Gefeliciteerd! Ambitieus, elke dag posten. Ik zal er nooit in slagen, dat weet ik wel. De lat op 1 per week leggen was al een hele stap.
  Maar, ik wens je succes en ik lees je blogposts graag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Proficiat met de eerste 100! Inderdaad ambitieus: iedere dag een post. Net als Luud doe ook ik je dat niet na. Volgens mij ligt mijn gemiddelde op iets meer dan twee per week. Maar dat heeft er ook wel mee te maken dat ik mezelf niet de druk wil opleggen van 'verplicht bloggen'. Soms is er gewoon even geen inspiratie of tijd (hoor mij!) Hoe dan ook: ik verwacht veel leesvoer van je! (En het viel me al op dat je zoveel aan het bloggen was de laatste tijd - zelf merk ik bij frequenter posten wel een hoger bezoekersaantal per dag, dus wat dat betreft heb je een mooi vooruitzicht.)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Luud en @Christian Ik heb getwijfeld of ik het voornemen 'openbaar' zou maken, maar we zullen zien waar 't schip strandt.
  (Nadeel van Disqus is dus ook dat je niet op twee reacties tegelijk kunt reageren)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank je wel Edwin. Ben vooral benieuwd naar je reactie op de vorige (voor jou volgende) blog over Disqus ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het zou natuurlijk ook nog kunnen dat de bezoekersaantallen dalen.

  Op 29-06-10 heeft Disqus<> het
  volgende geschreven:

  BeantwoordenVerwijderen