woensdag 3 maart 2010

In andermans auto rijden


Dus, om wat voor reden dan ook, wil je ergens met de auto heen. Het probleem is alleen dat je er zelf geen hebt. De overburen wel, die hebben een mooie Toyota, maar ze hebben goede redenen om die niet zo maar aan jou uit lenen. Wat doe je dan?
Dan vraag je natuurlijk via Twitter of iemand weet hoe je met andermans Toyota weg kunt rijden. Als je dan via-via wat tips krijgt over hoe dat kan, dan vertel je dat uiteraard niet aan die vervelende overburen of aan Toyota. Je doel is namelijk wegrijden in die Toyota, niet het oplossen van beveiligingsproblemen.
Dus laat je dan een vriendje van je een filmpje maken waaruit blijkt dat je niet alleen de Toyota van de overburen, maar ook nog de Renault van dat gezin om de hoek en zelfs de Mercedes van die mensen op het plein heel makkelijk mee kunt nemen.
Jee, wat zijn al die mensen dom zeg! Maar gelukkig heb jij wel weer een maatschappelijke wantoestand aan de kaak gesteld.

En, o ja, wat zeggen die overburen: "Wij wilden onze Toyota sowieso voor iedereen beschikbaar stellen en denken dat we dit door deze actie sneller gerealiseerd krijgen."

Het is een rare wereld waar we in leven.

Plaatje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten