vrijdag 19 juni 2009

# 2 en 3 Begin een blog


Een tijd geleden vroeg Christian me of ik een stukje wilde schrijven voor de nieuwe web 2.0-cursus voor archivarissen: 23-archiefdingen.nl. De cursus is een paar weken geleden echt van start gegaan en gisteravond heb ik besloten dat ik hem ook ga doen (voorlopig nog 'op eigen houtje', de collega's zijn nog niet erg ontvankelijk).

Dit is niet mijn eerste weblog. Naast deze beheer ik drie weblogs bij Blogger:

Eisen Duurzaam Digitaal Depot: een 'werkblog' dat hoort bij ED3, het toetsinstrument voor edepots dat het LOPAI vorig jaar heeft gepubliceerd.
Tren gaat naar school: een privé-blog over Tren en Max, onze twee zoontjes.
OC Kinderopvang Meerssen: een slapende weblog voor en over de Oudercommissie van het kinderdagverblijf waar Max 's donderdags heen gaat.

Deze weblog zal vooral gaan over dingen die ik lees (analoog en digitaal) en die ik niet op een van de andere blogs kwijt kan.

Komende weken zal ik de lay-out wat verfraaien: het moet lichter en er moeten nog wat widgets bij. Een probleem is wel dat mijn template in het Spaans gemaakt is, zoals je ook in de balk aan de bovenkant nog kunt zien.

Afbeelding van Caveman92223

6 opmerkingen:

 1. Goh, ben ik toch nog de eerste met een reactie in reacties ;-). Leuk dat je meedoet Ingmar! En handig ook zo'n dumplog, naast al die andere blogs.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Ingmar!
  Welkom bij de club. Ik ga je natuurlijk volgen en lastig vallen als je achter gaat raken...
  Veel plezier met deze cursus ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey leuk, een eenpitter :-) Misschien goed om je op 23-archiefdingen.nl bij Ding #3 aan te melden voor vermelding in de lijst!
  Veel succes,
  Rob Coers

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Ingmar,

  Leuk dat je ook meedoet! Misschien kun je ook meedoen aan de evaluatie om aan te geven of het te doen is als eenmansactie.

  Yvette

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ha collega,

  Jeetje, ben jij nou de eerste en enige met een aangemeld 23archiefdingenblog? Ik heb me nu ook aangemeld hoor ;-), ben benieuwd hoe het verder gaat.

  Groetjes, Jorien

  BeantwoordenVerwijderen